array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(34) "Productieservice voor lage volumes" ["url"]=> string(72) "https://www.geckoteq.com/content/productieservice-voor-lage-volumes.html" } } ["count"]=> int(2) }

          

Niets te gek voor GeckoTeq

GeckoTeq wordt - in ons marktsegment - graag gezien als marktleider in het leveren van de beste snelle productiediensten met een laag volume.

Diverse bedrijven gingen u voor in het vertrouwen van GeckoTeq wanneer ze oplossingen voor kleinschalige productie, speciale assemblage, compromisloze kwaliteit en minimale volumebeperkingen nodig hadden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte om te zien hoe wij uw project of wensen kunnen ondersteunen.

Wat is low-volume productie?

Low-volume productie is een gespecialiseerde service die onderdelen van volledige productiekwaliteit biedt, maar in volumes variërend van een 100-tal tot een paar duizend stuks. Het is ideaal om een ​​idee van de conceptfase naar prototype te brengen en van daaruit als brug naar volledige productie.

Laagvolumeproductie wordt als een gespecialiseerde dienst beschouwd omdat de meeste fabrikanten dit niet willen doen. Hun assemblagelijnen en toeleveringsketens zijn geoptimaliseerd voor grote productievolumes die schaalvoordelen benutten. Er is niets mis met die aanpak, want het is de beste manier om de laagste kosten per stuk te garanderen. Het vereist echter meestal grote minimale bestelvolumes en een verplichting tot dure tooling.

Maar wat moet een productontwikkelaar doen als hij wil beginnen met productvolumes aan de lage kant? Dat is waar GeckoTeq kan helpen.


Hoe is productie met een laag volume te bereiken?

Wat is het geheim van het succes van lage productievolumes? Is er een verschil in de soorten grondstoffen die worden gebruikt, de manier waarop ze worden verwerkt of de kwaliteit van het eindproduct?

Onze klanten zijn bezorgd dat productie in kleine volumes niet betekent dat er afbreuk wordt gedaan aan kwaliteit of precisie in vergelijking met productie in volledige productie. U kunt erop vertrouwen dat wanneer we bestellingen met een lager volume verwerken, we dezelfde materialen, dezelfde apparatuur en dezelfde strenge kwaliteitscontrole gebruiken.

Hoe doen we het? We zijn experts in high-mix, low-volume productie omdat onze systemen zijn geoptimaliseerd om schaalbaar te zijn, van maar een 100-tal tot 10.000. Ook het realiseren van matrijzen hoort bij de in-house mogelijkheden.

Dat betekent dat we een robuuste toeleveringsketen hebben, zodat u niet wordt belast met minimale bestelvolumebeperkingen. En we hebben een digitaal productieplatform dat al onze apparatuur samenbrengt in één enkel netwerk. Dat stelt ons in staat om snel en efficiënt middelen toe te wijzen tussen werkcentra om zelfs complexe bestellingen snel te verwerken.

Aan de hand van voorbeelden, maken onze ingenieurs tekeningen op schaal, zodat u eenvoudig en snel de nauwkeurigheid kan beoordelen.

Weet u niet zeker welke productieservice voor kleine volumes geschikt is voor u? Neem contact met ons voor meer informatie over wat wij u kunnen bieden.