GeckoTeq is het huismerk van Alle Ophangsystemen.nl en biedt u een ruime keuze aan materialen om waardevolle kunstwerken, schilderijen en foto’s op een verantwoorde wijze op te kunnen hangen. Van frames tot rails, DiBond hangers tot akoestische klemmen en van draadmateriaal tot ophang haken. 

Moet er iets opgehangen worden? Bij GeckoTeq kunt u alle elementaire materialen voor het ophangen van bijvoorbeeld schilderijen op een handige en snelle manier bestellen. Ophang materiaal en ophangsystemen staan op deze website duidelijk afgebeeld en beschreven.

Ons ophang materiaal beperkt zich niet tot die voor kunstwerken en foto’s. Wij helpen u ook om bijvoorbeeld fietsen, hengels en ski’s van de grond te halen; dat schept ruimte. Daarnaast kunt u ook voor LED- en akoestische paneel ophangsystemen bij ons terecht. Onze collectie Paneel Click Fixers en ons assortiment Z Bar Cleat rails zijn ook superhandig! Wij bieden u een zeer ruime keuze tegen zeer aantrekkelijke (staffel) prijzen en voorwaarden.

GeckoTeq wordt - in ons marktsegment - graag gezien als marktleider in het leveren van de beste snelle productiediensten met een laag volume.

Diverse bedrijven gingen u voor in het vertrouwen van GeckoTeq wanneer ze oplossingen voor kleinschalige productie, speciale assemblage, compromisloze kwaliteit en minimale volumebeperkingen nodig hadden.

Wilt u verdergaande informatie over bijvoorbeeld professionele toepassingen of grotere aantallen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte om te zien hoe wij uw project of wensen kunnen ondersteunen.

Het team van GeckoTeq staat klaar voor al uw vragen en wij geven u graag advies. Neem gerust contact met ons op.