array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(43) "Eenvoudig Ophangen van fiets en gereedschap" ["url"]=> string(81) "https://www.geckoteq.com/content/eenvoudig-ophangen-van-fiets-en-gereedschap.html" } } ["count"]=> int(2) }

Hoe hang ik makkelijk mijn fiets en gereedschap op?

Er komen steeds meer fietsen maar de bergruimte groeit niet mee!

In fietsenstallingen had men het eerder al begrepen. Gewoon rekken boven de gelijkvloerse rekken plaatsen. Deze efficiëntie is thuis minder vanzelfsprekend en toch ook valt daar een wereld aan ruimte te winnen. Er dubbel fietsenrek wordt moeilijk maar fietsen kunnen in een schuur of berging gewoon opgehangen worden met hetzelfde resultaat. Vrije ruimte voor andere fietsen of andere materialen. Maar misschien wilt u alleen maar een schone overzichtelijke vloer.

Fietsen willen eigenlijk liever hangen dan staan

 

Dat geldt helemaal als fietsen niet dagelijks gebruikt worden. Ze houden van “droge voetjes” en geen plakkende (leeggelopen) band op een harde vloer. Heeft u wel eens mensen op de knieën aan een band of ketting zien knutselen met behoud van een goed humeur? De kans is klein. Op de juiste hoogte hangend is een fiets veel beter benaderbaar.

Fietsen ophangen kan bijna overal
Hangende fietsen zijn niet voorbehouden aan bergingen en schuren. Ook in een gang kan een fiets opgehangen worden. Er zijn genoeg fietsfanaten die hun mooie en dure fiets in huis neerzetten, bijvoorbeeld in de werkkamer en soms noodgedwongen in de slaapkamer. GeckoTeq zou zeggen “Hang ze op!” dan blijft de vloer vrij.

Voor elke fiets is er wel een ophangmethode

U kunt bij GeckoTeq kiezen uit ophangrails, haken voor fietsen, wandrekken voor meerdere fietsen, muurblokken, ophangen aan het stuur of aan het frame; er is altijd wel een oplossing die het beste in uw situatie past.

Als een fiets kan en mag hangen waarom dan gereedschap, ski’s, skateboards en hengels niet?

Alles wat u op kunt hangen levert behalve vrije vloerruimte ook overzicht op. In een moderne garage is geen monteur meer die met een zooitje gereedschap in een bakje aan uw auto gaat sleutelen. Behalve digitale afleesmiddelen hangt het gereedschap keurig aan de wand. Gereedschap ophangen geeft overzicht. (Mits u van terughangen een gewoonte maakt.)

Waarom zou een hengel in een hoek moeten staan als er ophanghaken zijn die ten behoeve van de eigenaar zijn vistuig veilig van de grond kan houden? (Leuk idee voor een verjaardag of vaderdag om cadeau te geven).

Ski’s en boards zijn een dierbaar bezit van de sportieve liefhebbers, maar waar laat je ze?

Er is maar één oplossend antwoord: Ophangen! Tegen de wand of tegen het plafond, hangen is de oplossing. En laat nu GeckoTeq de juiste ophangmiddelen kunnen leveren. Het aardige is als iemand zo efficiënt opruimt en vloeren vrijmaakt, er altijd wel iemand anders in uw omgeving is die u er heel blij mee maakt.