Zelfklemmers

Hangers (haken) die zichzelf vastklemmen op een koord of draad op een hoogte die u zelf uitkiest

Zelfklemmers

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(16) "Led- & Akoestiek" ["url"]=> string(39) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Zelfklemmers" ["url"]=> string(60) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek-ophang/zelfklemmers-/" } } ["count"]=> int(3) }

Subcategorieën

Geen getob met het instellen van de hoogte waarop een paneel of de verlichting geplaatst moet worden. Zonder gereedschap (er komen geen schroefjes aan te pas) maar soms kan een waterpas nuttig zijn. De zelf klemmende hangers klemmen zich vast, precies op de plek die u heeft uitgekozen.

De juiste hoogte is bij het instellen van panelen of Led verlichting van groot belang. Voor panelen dat ze optisch juist geplaatst worden en bij Led verlichting dat de afstand tot het werkvlak optimaal is: tussen de 70 en de 80 cm.

Het aanbod van Led verlichting is inmiddels heel groot en dat vraagt extra aandacht en de juiste keuze maken. Wilt u een spot verlichting bereiken of juist een egale verlichting over een groter vlak? Daarbij speelt de verlichtingskeuze dus een rol maar ook de juiste fixering van de lichtbron om uw doel te bereiken.

Intelligente eenvoud:
De draad is de verticale verbinding en wordt van onderaf in de zelfklem geschoven. Daarna is het zaak de klem op de gewenste hoogte los te laten. Het teveel aan draad kan daarna weggeknipt worden.