Paneel Nokken

Fraai uitgevoerde nokjes om op eenvoudige wijze LED of andere horizontale panelen aan het plafond te bevestigen

Paneel Nokken

array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(16) "Led- & Akoestiek" ["url"]=> string(39) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(14) "Paneel Montage" ["url"]=> string(61) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek-ophang/paneel-montage/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "Paneel Nokken" ["url"]=> string(75) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek-ophang/paneel-montage/paneel-nokken/" } } ["count"]=> int(4) }

Subcategorieën

De GeckoTeq nokken zijn stuk voor stuk een hulpstuk om enerzijds aan het plafond bevestigd te worden en anderzijds om de ophangdraad in te klemmen. Bovendien dekt een nok het schroefgat af.

De nokken zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals voor 1, 2, 3 of 4 draden en ook het draagvermogen is verschillend.

Zo zult u in onze website nokken tegenkomen met een flens om aan het plafond te bevestigen, met een platte of bolle kant naar beneden of in de vorm van een conische koker.

Let u er wel op dat de meeste nokken zonder draad, plug of schroeven worden geleverd. U kunt deze er echter gelijk mee bestellen.