Paneel Montage

Schermen, Led- en Akoestische panelen ophangen gaat het beste met GeckoTeq hulpmiddelen

Paneel Montage

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(16) "Led- & Akoestiek" ["url"]=> string(39) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(14) "Paneel Montage" ["url"]=> string(61) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek-ophang/paneel-montage/" } } ["count"]=> int(3) }

Mag een S-haak de simpelste oplossing zijn om iets op te hangen (de slager gebruikt deze al jaren in een wat grotere maat) alles daarna is slimmer geworden. Het gemak dient de mens en dat is ook het uitgangspunt van GeckoTeq.

Zo zijn er veel verschillende hulpmiddelen waaruit u een keuze kunt maken. Het koord of de draad die door de zelf remmende hanger loopt bijvoorbeeld. De haak kan op de gewenste hoogte makkelijk vastgezet worden en voorkomt dat u ingewikkelde handelingen moet maken om koord en haak onder controle te krijgen.

Bij harde plafonds dus hooguit een paar gaten boren, bij houten plafonds gewoon een schroef erin en bij systeemplafonds zijn er klemmen en magneten.

De juiste plaats van de ophanging bepalen doet u met een loodlijn. (Is een draad met verzwaard uiteinde.) Alleen het blote oog gebruiken leidt meestal tot mislukking en dat wilt u niet. De vele ophangmiddelen van GeckoTeq maken de afronding tot een “fluitje van een cent”.