Magnetische montage

Plafond magneten bieden de beste oplossing om poster en promotie-materiaal aan een systeemplafond te hangen. Bovendien makkelijk verplaatsbaar.

Magnetische montage

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(18) "Haken voor Plafond" ["url"]=> string(44) "https://www.geckoteq.com/haken-voor-plafond/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(19) "Magnetische montage" ["url"]=> string(68) "https://www.geckoteq.com/haken-voor-het-plafond/magnetische-montage/" } } ["count"]=> int(3) }

Subcategorieën

Een selectie van magnetische montagemiddelen van GeckoTeq om promotiematerialen of posters aan een systeemplafond te hangen.

De maten en de vormen van magnetische montage zijn verschillend maar hebben gemeen dat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. De verplaatsing laat geen schade achter en al helemaal geen schroefgaten.

Er is volop keuze in de magnetische montage materialen, ook in vormgeving.

Let u er wel op dat het draagvermogen van diverse types van systeemplafonds en andere oppervlaktes  zeer verschillend kan zijn.