Draadklemmen & Busjes

Het juiste materiaal voor de afwerking van staaldraden zoals draadklemmen, knelbusjes, persnippels en kniptangen

Draadklemmen & Busjes

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(17) "Ophang Toebehoren" ["url"]=> string(43) "https://www.geckoteq.com/ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(21) "Draadklemmen & Busjes" ["url"]=> string(63) "https://www.geckoteq.com/ophang-toebehoren/draadklemmen-busjes/" } } ["count"]=> int(3) }

Subcategorieën

Staaldraad is sterk en heeft een hoog draagvermogen. Gelijktijdig is het materiaal ook weerbarstig. Maar om die laatste eigenschap te bestrijden leveren wij u met plezier draadklemmen en persnippels.

Perlondraad daarentegen laat zich wat gemakkelijker naar uw hand zetten, mits u er geen knoop in gaat leggen. Daar houdt Perlondraad niet van en laat het gelijk merken. Ook voor Perlondraad zijn er handige hulpmiddelen, bijvoorbeeld om een lus te maken.

En een juiste tang om staaldraad af te knippen zal niet iedereen in huis hebben. Wij dus wel, in uw belang. Dit hulpmateriaal kunt u gelijk bestellen bij het koord of draad. Bent u het vergeten, dan leveren wij het na, al is het maar om uw plezier bij het ophangen van kunstwerken niet te vergallen.