Haken voor het Plafond

Haken om aan een plafond of systeemplafond te bevestigen. Magnetisch, door te schroeven, te clicken of zelfklevend. 

Haken voor het Plafond

array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(22) "Haken voor het Plafond" ["url"]=> string(48) "https://www.geckoteq.com/haken-voor-het-plafond/" } } ["count"]=> int(2) }

Systeemplafond Haken

U wilt iets ophangen, niet aan de muur maar in de ruimte.

Bent u van plan iets niet aan de muur op te hangen maar ergens midden in een ruimte aan het systeemplafond?
Dan is het gebruik van systeemplafond haken voor u de beste oplossing. Het gebruik van systeemplafond haken is de oplossing voor scholen, ziekenhuizen, kantoren, winkels en fabrieken. Deze eenvoudige haken kunnen ook dienen bij onder andere marketing en promotie doeleinden.

Wat zijn systeemplafond haken?

Systeemplafond haken zijn er in allerlei soorten en maten. We kunnen een verdeling maken in vier categorieën:

  • Schroefmontage: Deze plafondhaken worden geschroefd in de plafondtegels die zowel in het aluminium als een ijzeren raamwerk van een systeemplafond kunnen hangen. Ook op schuine wanden te gebruiken.
  • Magnetische montage: Ideaal voor gebruik bij plafond raamwerken van metaal. Deze zijn ook nog eens makkelijk verplaatsbaar.
  • Click montage: Plafondhaken met click montage worden op of om de metalen strips van het systeemplafondraamwerk gemonteerd. Bij metalen en aluminium raamwerken wordt aangeraden deze click montage toe te passen bij displays, plakkaten of posters etc. die meer draagkracht nodig hebben.

Zelfklevende montage: Met dit systeem kunt u diverse objecten door middel van de zelfklevende plak laag op de plafondogen heel gemakkelijk aan zowel een metalen als aluminium raamwerk hangen. Aan het oogje kan de draad bevestigd worden.