Schroef montage

Haken met schroef montage voor wanden, plafonds en andere plekken ongeschikt voor ophangrails 

Schroef montage

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(18) "Haken voor Plafond" ["url"]=> string(44) "https://www.geckoteq.com/haken-voor-plafond/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(15) "Schroef montage" ["url"]=> string(64) "https://www.geckoteq.com/haken-voor-het-plafond/schroef-montage/" } } ["count"]=> int(3) }

subcategorieën

Haken Schroef montage

Het plafond bepaalt op welke wijze er iets op aangebracht kan worden. Met name een betonnen plafond vraagt om een bevestiging met behulp van schroeven. Plus pluggen uiteraard.
Deze GeckoTeq haken met een schroef montage zijn helemaal geschikt voor beton. Ze zijn in veel gevallen voorzien van een flensvoetje zodat eventuele boorbeschadigingen aan het plafond netjes worden afgedekt.
Aan deze schroefmontages kan vaak ook staaldraad bevestigd worden.

Schroefmontage op een schuine wand

Hierbij is de kabel is voorzien van een ronde kogel. Deze kan via een gleuf in de ronde kop, die aan het schuine plafond bevestigd is, bewegen. De draad hangt daardoor loodrecht naar beneden.