Klik Montage

Ook bevestigingen aan een systeemplafond maakt GeckoTeq eenvoudig door het gebruik van click montage

Klik Montage

array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(16) "Led- & Akoestiek" ["url"]=> string(39) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(15) "Plafond Montage" ["url"]=> string(62) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek-ophang/plafond-montage/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Klik Montage" ["url"]=> string(75) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek-ophang/plafond-montage/klik-montage/" } } ["count"]=> int(4) }

Subcategorieën

Bij een systeemplafond zijn de dragers, het aluminium of metalen raamwerk, de enige plaats waar u iets verantwoord aan op kunt hangen. De opvullende platen zijn meestal niet sterk genoeg om zaken als afbeeldingen, posters en borden te dragen. Het blijft wel van belang om het draagvermogen van het betreffende raamwerk te onderzoeken. Het draagvermogen dat bij onze producten vermeld wordt, slaat op ons product en niet op het plafond.

Als het draagvermogen dus in acht wordt genomen kunt u losgaan met onze clickmontage. Een feest op zich want dit werkt o zo gemakkelijk. Na de click gaat het echte ophangen beginnen door middel van een lus-, haak- of schroefverbinding.

Een systeemplafond biedt dus vriendelijke ophangmogelijkheden maar het blijft uitkijken met het gewicht van de op te hangen zaken. Te dicht bij elkaar geplaatste clickhangers kunnen toch nog voor een te hoge puntbelasting zorgen.