Span haken

Met spanhaken op een veilige wijze een draad tussen twee bevestigingspunten spannen

Span haken

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(16) "Led- & Akoestiek" ["url"]=> string(39) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(10) "Span haken" ["url"]=> string(57) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek-ophang/span-haken/" } } ["count"]=> int(3) }

Subcategorieën

Zonder goede hulpmiddelen kan het spannen van draden nog wel eens tot ergernis leiden en zelfs tot een onveilige situatie. Door de juiste hulpmiddelen van GeckoTeq wordt een draad spannen een ontspannen klus.

Afhankelijk van de situatie zijn er hulpmiddelen als musketonhaken en karabijnhaken. Bovendien zijn er ook nog de zelf remmende lus- en veiligheidshaken. En het draagvermogen van deze haken? Wel, dat varieert van 3 tot 20 kg en alles daar tussenin.

Denk ook aan de eenvoud van de zelf klemmende haak.
De draad is de verticale verbinding en wordt van onderaf in de zelfklem geschoven. Daarna is het zaak de klem op de gewenste hoogte los te laten. Het teveel aan draad kan daarna weggeknipt worden.