Plak- & Tegelhangers

Platte objecten ophangen? Dan zijn plak- en tegelhangers onmisbaar bij het ophangen van tegels, grammofoonplaten, posters op karton, kleine spiegels, kleine glasplaatjes of acrylaat

Plak- & Tegelhangers

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(17) "Ophang Toebehoren" ["url"]=> string(43) "https://www.geckoteq.com/ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(20) "Plak- & Tegelhangers" ["url"]=> string(61) "https://www.geckoteq.com/ophang-toebehoren/plak-tegelhangers/" } } ["count"]=> int(3) }

Subcategorieën

GeckoTeq weet van wanten en zo ook op bij “kleven”. Dat is geen luxe, want in bijzondere tegels of borden zal niemand het in z’n hoofd halen om er gaatjes in de boren.

De plak- en tegelhangers van GeckoTeq kunt u aan de achterzijde van een object of kunstwerk aanbrengen. Heel effectief en zonder beschadiging. Het is wel van belang dat u de juiste hanger bestelt, die geschikt is voor het gewicht van het betreffende kunstwerk.

Alle hangers kunnen met een haak aan de muur gehangen worden, maar u kunt er ook voor kiezen om kunstwerken met hulp van een Perlondraad op te hangen.