Ophangdraad & Tangen

Zelf aan de slag met Perlon- of staaldraad? Per rol te bestellen en desgewenst samen met draadklemmen en persnippels. Ook handig, knip- en knijptangen

Ophangdraad & Tangen

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(17) "Ophang Toebehoren" ["url"]=> string(43) "https://www.geckoteq.com/ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(20) "Ophangdraad & Tangen" ["url"]=> string(62) "https://www.geckoteq.com/ophang-toebehoren/ophangdraad-tangen/" } } ["count"]=> int(3) }

subcategorieën

Ophangdraad per rol of het nu Perlondraad, Staaldraad of Nylon Polyamide koord is. Als u twijfelt, bestel dan gerust 2 soorten. De prijs is immers heel klantvriendelijk.

Natuurlijk speelt het draagvermogen van de te kiezen draad een serieuze rol. In onze website staat het draagvermogen altijd duidelijk vermeld.

Los van het gewicht van het kunstwerk zal de achtergrond invloed hebben op de keuze van de kabel. Welke soort draad past optisch en functioneel het beste bij de uitvoering van de wand en welke heeft het juiste draagvermogen. De keuze is uiteraard aan u.

Kijkt u ook even naar de GeckoTeq draadklemmen en de busjes- knip- en kabelknijptang. Deze hulpmiddelen kunnen uw ophang klus extra soepel laten verlopen.