Ophang Haakjes

Alles wat u nodig heeft om een schilderij, canvas of inlijsting op te hangen: ophanghaken, draad, beugels, D-ringen enz

Ophang Haakjes

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(17) "Ophang Toebehoren" ["url"]=> string(43) "https://www.geckoteq.com/ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(14) "Ophang Haakjes" ["url"]=> string(58) "https://www.geckoteq.com/ophang-toebehoren/ophang-haakjes/" } } ["count"]=> int(3) }

Subcategorieën

We kunnen uw kunstwerk helaas niet op de juiste plaats laten zweven, dus moeten er hulpmiddelen aan te pas komen om het op te hangen op een manier die het verdient.
En daarvoor komt u terecht met de hulpmiddelen die GeckoTeq u te bieden heeft, zoals beugels, haken, D-ringen, ophangsets en nog veel meer.

Voor elk kunstwerk, foto, schilderij, canvas of DiBond, GeckoTeq heeft een passende oplossing. Tot aan schuimkarton prikkers toe.

Heeft u ooit een schroefhaak in een plug moeten draaien? Dan weet u dat dit een irritant karwij is waar altijd een tang bij te pas komt. Een van de slimme oplossingen van GeckoTeq is de schroefduim. Daarbij is de schroefhaak voorzien van een kruiskop. Alleen een kruiskop schroevendraaier en de haak zit er in de kortste keren in.

Nuttige zaken dus, die het bekijken van deze pagina zeker de moeite waard maken.