Led- & Akoestiek Ophang

LED- of akoestische panelen ophangen? Alles wat u nodig heeft vindt u hier.

Led- & Akoestiek Ophang

array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(23) "Led- & Akoestiek Ophang" ["url"]=> string(46) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek-ophang/" } } ["count"]=> int(2) }

Ledverlichting heeft inmiddels vaste voet in Nederland gekregen en de laatste gloei- en halogeenlampen verdwijnen steeds sneller. LED heeft zich intussen verder ontwikkeld en biedt waanzinnige mogelijkheden om met licht te spelen. En dat LED verlichting ons 75% licht levert met maar 25% warmte uitstraling, dringt bijna bij iedereen door. Bij de traditionele verlichting zijn de percentages juist andersom.

Iets aan de muur ophangen gaat de meesten wel goed af. Zeker met het gebruik van de ophangmiddelen van GeckoTeq. Iets aan het plafond bevestigen is minder populair. Op de eerste plaats komt er een trap aan te pas en boven je hoofd werken zien velen als een belemmering.

GeckoTeq maakt de ophangklus een echter stuk eenvoudiger. Ja, aan een trap valt niet te ontkomen maar daarna worden alle werkzaamheden een stuk eenvoudiger. Onze materialen nemen alle weerzin weg om aan het plafond te werken. Slimme hulpmiddelen zorgen ervoor dat Panelen en Ledverlichting ophangen een makkelijk te behappen klus wordt.

Akoestische absorptiepanelen zijn geluidsabsorberend en verbeteren de akoestiek in ruimtes. De te gebruiken kabels zijn in lengte verstelbaar en kunnen worden voorzien van haken, klemmen en lussen. Alle GeckoTeq heeft hiervoor een ruim assortiment beschikbaar.

Bij GeckoTeq is het al een plezier om naar de vele ophangmogelijkheden in de website te kijken, om een keuze te maken en natuurlijk om te bestellen. Niet vreemd met de wetenschap voor elk gat dat u in het plafond moet boren, de GeckoTeq hulpmiddelen het verder alleen maar makkelijker maken. Maar ook voor een tijdelijke- of permanente montage aan de muur zijn er diverse mogelijkheden beschikbaar.

Kijkt u daarom eens naar de probleemoplossende montagemiddelen, de hangers in vele soorten en maten, tot en met magneet montage. Alles in deze categorie “LED & Akoestiek Panelen” is eenvoudig en overzichtelijk te bestellen. En ook pasklare sets behoren tot de mogelijkheden.