Lus Montage

Heeft uw ruimte heeft alleen maar doorlopende buizen, rasterwerk, dakspanten of leidingen, dan komt onze lus montage in beeld

Lus Montage

array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(16) "Led- & Akoestiek" ["url"]=> string(39) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(15) "Plafond Montage" ["url"]=> string(62) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek-ophang/plafond-montage/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(11) "Lus Montage" ["url"]=> string(74) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek-ophang/plafond-montage/lus-montage/" } } ["count"]=> int(4) }

Subcategorieën

Er zijn van die ruimtes waar niet geboord of geschroefd kan of mag worden. Wel zijn er leidingen, dakspanten of buizen in beeld. Toch wilt u iets ophangen en dat kan van alles zijn, van afbeeldingen tot hangplanten.

De redding komt met de lus montage. Zonder knoop er in natuurlijk. Staaldraad is te weerbarstig voor een knoop en Perlondraad met een knoop erin wint ook de schoonheidsprijs niet.

GeckoTeq komt hier met de zelf remmende lus-hanger als simpele maar erg handige oplossing. De draad aan de onderkant er in, terug over de buis en dan de draad aan de andere kant van deze slimme oplossing steken.

En deze oplossing is geen eendagsvlieg. U heeft hier namelijk geen schroeven voor nodig. Dit hulpmiddel is zelf remmend en heel lang herbruikbaar.