Haken voor Draad

Onze 1-delige zelfklevende bevestigingsclips c.q. haken voor een snelle en eenvoudige manier om op kabels vast te zetten.

Haken voor Draad

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(16) "Haken voor Draad" ["url"]=> string(42) "https://www.geckoteq.com/haken-voor-draad/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(16) "Haken voor Draad" ["url"]=> string(65) "https://www.geckoteq.com/haken-voor-draad-rails/haken-voor-draad/" } } ["count"]=> int(3) }

subcategorieën

Kabels bevestigen zonder kabelbinders op moeilijk bereikbare plaatsen.

GeckoTeq lost dit op met zelfklevende haken. Dat maakt het installatiewerk eenvoudiger en levert tijdwinst op. De haken kunnen draden, kabels of slangen vasthouden en zijn in verschillende diameter leverbaar. Dit product is perfect toepasbaar in de automotive branche en met name bij de bouw van bussen, vrachtwagens en bouwvoertuigen.

Ook de industriële bouw maakt dankbaar gebruik van deze kabelhaken. Maar ook thuis zijn de bevestigingsclips een oplossing voor al die snoeren van de vele elektrische apparaten. En daar komen er steeds meer bij.