Magnetische Klem Hangers

Op een gladde achtergrond is een zelfklevende magneetklem de oplossing om allerlei notities eenvoudig en snel op te hangen

Magnetische Klem Hangers

array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Magnetische Klem Hangers" ["url"]=> string(50) "https://www.geckoteq.com/magnetische-klem-hangers/" } } ["count"]=> int(2) }

Subcategorieën

Het is verrassend hoeveel papier er nog in een administratieve omgeving gebruikt wordt. Een voorbeeld van dit gebruik zijn notitieblaadjes, uitnodigingen, korte berichten of aanwijzingen. Het ophangen hiervan met een stukje plakband is inmiddels gedateerd.

Deze zelfklevende clips zijn zonder schade te veroorzaken aan te brengen aan schermen of aan huishoudelijke apparaten zoals een koelkast. Deze clips houden daarna de notities of A4 afbeeldingen magnetisch vast, zodat deze ten alle tijden zeer eenvoudig weer verwijdert kunnen worden.

GeckoTeq heeft de oplossing om op ordentelijke manier alles op een wand kenbaar te maken, zonder dat de achtergrond beschadigd wordt of dat er overal oude stukje plakband opdrogen.

Dit zijn de oplossingen:

GeckoTeq biedt 3 varianten om alles wat op kleiner formaat te kunnen ophangen:

  • De clip, de perfecte oplossing voor het ophangen van notities en herinneringen.
  • De rail, om grotere formaten op te hangen in een werk- of kantooromgeving. De rail is in 2 formaten leverbaar.
  • De GoodHangUps, die zijn te gebruiken voor prints, foto's en posters tot een maximum formaat van 60x90 cm op verschillende oppervlakten met structuur zoals beton en steen. 

GeckoTeq DURAFIX® is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bevestigen aan elk glad, belastbaar oppervlak. Gereedschap is uit den boze. Haalt u het ophangsysteem weer weg, dan verschijnt er geen residu. Blijft alles netje achter.