Poster Snap Klem Rails

Een kleine maar o zo effectieve hulp om uw poster waterpas op te hangen: Poster Snaps ophang rails

Poster Snap Klem Rails

array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(22) "Poster Snap Klem Rails" ["url"]=> string(48) "https://www.geckoteq.com/poster-snap-klem-rails/" } } ["count"]=> int(2) }

subcategorieën

U heeft wel een fraaie poster aangeschaft maar u vindt een lijst er omheen ongepast. Dat kan. U wilt de poster “puur” tot z’n recht laten komen. Eén ding verandert echter niet. Uw poster mag niet scheef hangen. Om dat doel te bereiken heeft GeckoTeq een praktische oplossing: gebruik de Poster Snaps!

Het is een kwestie van de twee aluminium strips aan boven- en onderzijde van de poster aan te brengen. In de bovenste strip kunnen aan beide zijden 2 ophangogen geschoven worden. Is de Poster snap te lang? Met een ijzerzaagje brengt u deze op de gewenste lengte of eigenlijk breedte.

Ophangen doet u verder met een Perlon koord
De volgende stap is de poster via het koord aan de wand of het plafond te hangen met behulp van een rail of plafondhaken.

Bij zachte plafonds kunnen in dat geval Schuimplafond Prikkers een oplossing zijn of bij een systeemplafond de vele klem- magneet- of schroef hangers.