DiBond Ophang Frame

Dit DiBond Frame is ontworpen om gemonteerd te kunnen worden achter een fotopaneel. Zo kan het paneel eenvoudig aan schilderijhaken gehangen worden en neemt de stevigheid toe.

DiBond Ophang Frame

array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(19) "DiBond Ophang Frame" ["url"]=> string(45) "https://www.geckoteq.com/dibond-ophang-frame/" } } ["count"]=> int(2) }

subcategorieën

Het gebruiksvriendelijke “Photo Panel Back Frame” van GeckoTeq zorgt voor de erkenning dat uw fotopaneel verdient.

Uw paneel bepaalt de maat van het DiBond frame. Tel de raillengtes die u nodig heeft bij elkaar en kies de passende lengtes aan rail, zodat u het frame op maat kunt zagen. Met vier zaagsneden bent u klaar en kunt u met de meegeleverde hoekstukken het frame aan elkaar verbinden.

U kunt bij het bestellen kiezen voor een zelfklevend frame of een niet beplakte uitvoering. In het laatste geval dient u het frame zelf met lijm of kit te bevestigen.

Raillengtes zijn er van 30 tot 200 cm. Let u er wel op dat het frame rondom 5 tot 10cm kleiner moet zijn. Dan is het vanaf de zijkanten niet zichtbaar en daardoor krijgt uw kunstwerk zo’n fraai zwevend effect. Precies zoals GeckoTeq het bedoeld had.