Draad & Busjes

Draad overbrugt de afstand tussen het aansluitpunt en de lichtbron en is aan de rol verkrijgbaar

Draad & Busjes

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(16) "Led- & Akoestiek" ["url"]=> string(39) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(14) "Draad & Busjes" ["url"]=> string(59) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek-ophang/draad-busjes/" } } ["count"]=> int(3) }

Subcategorieën

Led licht komt dichterbij. Dichter bij de werkplek, een kunstwerk of een ander object dat aandacht verdient. Spotjes tegen het plafond bestaan nog steeds, ook in Led uitvoering. Led kan echter veel speelser worden ingezet. Daarvoor moet de Led lichtbron regelmatig dichter bij het object gebracht worden omdat het om gepaste verlichting vraagt. Led verdringt de traditionele verlichting niet alleen om de vele toepassingen maar zeker ook door veel zuiniger gebruik van elektriciteit.

De draad, Perlon of staal, is het middel om de lichtbron naar de juiste plaats te leiden. Beide draadsoorten zijn aan de rol te leveren maar ook in standaard lengtes. Staaldraad is zowel in de eigen staalkleur beschikbaar als in een witte- of zwarte uitvoering.

Draad in vaste lengtes zijn er tevens met een reeds aangebrachte haak, lus of ophangnippel voor bevestiging in de diverse ophang nokjes.

Met weinig hulpmiddelen kunt u ook zelf een draad voorzien van een lus. Daarvoor heeft u alleen maar een draadklem, een lus maker, een inbussleutel of een tang nodig. Deze benodigde onderdelen kunt u apart bestellen, al naar gelang wat u nodig heeft. De mensen achter GeckoTeq laten u nooit in de kou staan. Het zijn ophang specialisten optima forma.

Bij het ophangen van panelen of verlichting wordt het plafond gekozen en worden muren gespaard. Geen onnodige gaten in muren of wanden na het verwijderen van objecten of kunstwerken. Met slechts een paar gaten in het plafond kunnen de muren onaangetast blijven. Ook een prettig gevoel als u een keer wilt verhuizen.