Complete Ophang Kits

Complete ophangkits (sets) voor makkelijk ophangen van schilderijen, lampen, buizen en andere objecten

Complete Ophang Kits

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(16) "Led- & Akoestiek" ["url"]=> string(39) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(20) "Complete Ophang Kits" ["url"]=> string(67) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek-ophang/complete-ophang-kits/" } } ["count"]=> int(3) }

Subcategorieën

Ledverlichting heeft inmiddels vaste voet in Nederland gekregen en de laatste gloei- en halogeenlampen verdwijnen steeds sneller.

Iets aan de muur ophangen gaat de meesten wel goed af. Zeker met het gebruik van de ophangmiddelen van GeckoTeq. Iets aan het plafond bevestigen is minder populair. Op de eerste plaats komt er een trap aan te pas en boven je hoofd werken zien velen als een belemmering.

GeckoTeq maakt het bestellen van dit type ophangsystemen nog eenvoudiger als u een keuze gemaakt heeft welk ophangsysteem uw voorkeur heeft. Op deze pagina staan namelijk wel meer dan 15 verschillende oplossingen afgebeeld en toegelicht. Het zijn sets waarin alle benodigde onderdelen in samenkomen en welke in één keer bij u worden afgeleverd. U kunt daarna dus gelijk aan de slag.

Voor alles wat normaliter opgehangen moet worden, is er wel een kit aanwezig. De afbeelding en de beschrijving zijn een effectieve hulp bij de keuze.