Stabilisator & Stopper

Het is de kunst om een kunstwerk recht en evenwijdig aan de wand te hangen

Stabilisator & Stopper

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(17) "Ophang Toebehoren" ["url"]=> string(43) "https://www.geckoteq.com/ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(22) "Stabilisator & Stopper" ["url"]=> string(64) "https://www.geckoteq.com/ophang-toebehoren/stabilisator-stopper/" } } ["count"]=> int(3) }

Subcategorieën

Zo jammer is het als een kunstwerk, hangend aan een draad, niet recht ten opzichte van de wand wil blijven hangen. Geef de monteur niet de schuld, want het gaat meestal om een ophang beperking.

Het is GeckoTeq die voor de oplossing zorgt. Het betreft hulpmiddelen om kunstwerken met elke hoek op gelijke afstand tegen de wand te hangen. De naam? Bumpers. Het beste kunt u op elke hoek aan de achterzijde van het kunstwerk een bumper plaatsen.

Daarnaast is er nog de draadstabilisator, waarmee u de mogelijkheid heeft om het kunstwerk exact evenwijdig aan de wand te hangen of juist iets naar voren te laten hellen.

Een fraaie afbeelding op een kast plaatsen, leunend tegen de wand, doet geen recht aan het kunstwerk. Met de GeckoTeq Paneel standaard wordt het mogelijk om elke mogelijke plek op een kast of tafel te benutten om foto of afbeelding stabiel neer te zetten.