Haken voor de Wand

Of het nu gewone interieurwanden zijn, scheidingswanden of wandpanelen, GeckoTeq heeft een heel assortiment haken om van alles op te kunnen hangen

Haken voor de Wand

array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(18) "Haken voor de Wand" ["url"]=> string(44) "https://www.geckoteq.com/haken-voor-de-wand/" } } ["count"]=> int(2) }

Het GeckoTeq assortiment beperkt zich niet tot enkele haken maar pakt helemaal uit met een ruime sortering haken voor allerlei soorten wanden, dus ook voor scheidingswanden. Vandaar een ruim aanbod van haken die op een andere manier op of aan een wand bevestigd kunnen worden.

Toch zijn er een paar uitzonderingen zoals de glijhaak die u vanaf de zijkant in een rail kunt schuiven, de In-Klik Haak en de S Haak.

De wand zelf is bepalend welke haak of haken u kunt toepassen. De samenstelling en/of de structuur van de wand zijn medebepalend.

Praktische oplossingen zijn er ook voor bijvoorbeeld vrijstaande scheidingswanden, holle muren of uit metaal opgebouwde wanden.

Wilt u een foto of tekening ophangen zonder deze te beschadigen, denkt u dan eens aan de magnetische "GoodHangUps".

Wat vroeger ondenkbaar was is nu realiteit.