Schroef Montage

Hier vind u een uitgebreide sortering aan ophang middelen die montage aan het plafond een stuk makkelijker maken

Schroef Montage

array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(16) "Led- & Akoestiek" ["url"]=> string(39) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(15) "Plafond Montage" ["url"]=> string(62) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek-ophang/plafond-montage/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(15) "Schroef Montage" ["url"]=> string(78) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek-ophang/plafond-montage/schroef-montage/" } } ["count"]=> int(4) }

Subcategorieën

Geen plafond is hetzelfde en bovendien zijn interieurs verschillend. Wat voor alle situaties gelijk is, is de wens van gebruikers of bewoners iets aan het plafond willen hangen. Hoe de bevestiging plaats kan vinden is dus afhankelijk van de samenstelling of uitvoering van een plafond. Denk daarbij aan een systeemplafond, een houten of betonnen plafond. Wat u ook wilt ophangen, de kans dat er een schroef of een onderdeel met schroef aan te pas komt is groot.

GeckoTeq levert hiervoor de juiste hulpmiddelen. In veel gevallen is een gaatje boren noodzakelijk (betonnen plafond) of voorboren (houten plafond). Daarna biedt het assortiment voldoende keus om de op te hangen zaken te bevestigen. Dat kunnen panelen zijn maar ook alle soorten verlichting.

GeckoTeq maakt het u makkelijk waar het juist moeilijk lijkt.