Magnetische Montage

Magnetische montage en systeemplafonds gaan hand in hand. Hooguit een veilige trap neerzetten

Magnetische Montage

array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(16) "Led- & Akoestiek" ["url"]=> string(39) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(15) "Plafond Montage" ["url"]=> string(62) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek-ophang/plafond-montage/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(19) "Magnetische Montage" ["url"]=> string(82) "https://www.geckoteq.com/led-akoestiek-ophang/plafond-montage/magnetische-montage/" } } ["count"]=> int(4) }

Subcategorieën

Een systeemplafond is in feite een open boek. Er is slechts keuze uit twee plekken waaraan u een ophanghaak kunt bevestigen. Op de kruising van het raamwerk of op het tussenstuk. In het eerste geval is er de GeckoTeq magneet met een ronde hechting en op de tussenstukken met behulp van langwerpige magneten.

GeckoTeq levert bij één van de ronde magneethechting zelfs de mogelijkheid om via een schroefdraad andere ophangelementen aan te kunnen brengen.

Het is wel van belang dat u eerst de maximale belasting van het systeemplafond opzoekt. Dat is nog meer van belang als u meer magneten bij elkaar gaat plaatsen waardoor een te hoog puntgewicht kan ontstaan.

Het maximum draagvermogen dat u bij onze producten ziet staan, geldt alleen voor het betreffende product en is exclusief wat het plafond dragen kan.