array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(25) "https://www.geckoteq.com/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(67) "GeckoTeq verandert ophangen van zware objecten tot een koud kunstje" ["url"]=> string(105) "https://www.geckoteq.com/content/geckoteq-verandert-ophangen-van-zware-objecten-tot-een-koud-kunstje.html" } } ["count"]=> int(2) }

Heavy-Duty Z-Bars voor het ophangen van zware objecten

GeckoTeq verandert ophangen van zware objecten tot een koud kunstje

De inspiratie komt van de Franse Cleat stijl. Twee houten latten met schuine kanten die in elkaar grijpen. GeckoTeq biedt nu de professionele versie met de lange naam “Heavy-Duty Z-Bar ophang rails”. Voor het gemak bekorten we dit verder tot Z-Bar.

  

Ophangrails voor “zware jongens” in een degelijke aluminium uitvoering

De GeckoTeq set bestaat uit 2 Z-profielen van hoogwaardig aluminium met een dikte van 2,5 mm. Aan te vullen met schroeven, pluggen en PVC Bumpers. De 2 profielen hebben ovale schroefgaten, wat waterpas bevestigen makkelijker maakt. De Z-Bar set wordt in verschillende lengtes geleverd van 15 tot 200 cm. De schroeven en de pluggen zijn op een hoog gewicht ingesteld, maar dat moet uw muur ook zijn. Dus uit baksteen opgetrokken of een blokwandconstructie.

 

Aan de Z-Bar voelen zware lijsten, spiegels, wandkasten zich helemaal veilig

Eén van de profielen wordt op de muur bevestigd en de andere “op z’n kop” tegen de achterzijde van het op te hangen object. Moeten objecten vaak gewisseld worden? Bestel dan meerdere sets. Die op de muur bevestigd zijn kunnen blijven zitten en de overige Z-Bar profielen kunnen voor de te wisselen objecten gebruikt worden.
Tip: Een object tegen een schuine wand hangen? Gebruik dan ook een Z-Bar set aan de onderzijde. Dan kan het geen kant meer op.


Tevens verkrijgbaar: GeckoTeq Z-Clip ophangbeugels

 

Ook deze zijn perfect in te zetten als het om het zwaardere werk gaat. Twee paneel bevestigingen grijpen naadloos in elkaar en kunnen in de zwaarste uitvoering 30 kilo dragen. Ondanks dat ze beresterk zijn, zijn de clips maar 2 mm dik, gevormd uit hoogwaardig staal en bieden maximale veiligheid. Let u er wel op dat het materiaal waar de beugels op geschroefd worden, navenant sterk is.

De GeckoTeq Z-Clip ophangbeugels winnen het van een haak in de muur

Deze in elkaar grijpende muurbeugels bieden veiligheid bij het ophangen van waardevolle objecten zoals kunstwerken, schilderijen, posters, grote ingelijste foto’s, klokken en spiegels. Ophangen in een oogwenk of het nu een woning, kantoor of expositie betreft.

Montagebeugels voor meubilair

De GeckoTeq Z-Clip ophangbeugels zijn tevens verbindingsbeugels. U kunt ze gebruiken voor het ophangen van hoofdeinden van bedden en voor het koppelen van kasten en banken. Het prettige is dat zo ook weer in een ommezwaai los te koppelen zijn. Slim van GeckoTeq, vindt u niet?